Configuration

Ask the community if you don't know what to do, or how to do it.

Configuration

Postby XxXAlphamaleXxX » Fri 14. Nov 2014, 14:44

So i was trying to set up my configuration to get my screen to fit the way i liked, but every time i open Prospector, the window is halfway viable part way down the screen, i want to know what im supposed to edit to make it so when you open prospector it starts centered
"Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value."
~Albert Einstein
User avatar
XxXAlphamaleXxX
Redshirt
 
Posts: 77
Joined: Tue 1. Oct 2013, 07:35
Location: Washington State

Re: Configuration

Postby magellan » Sat 15. Nov 2014, 19:43

That's actually windows that does that.
Nothing in prospector config to change that.
magellan
Pilot
 
Posts: 249
Joined: Tue 17. Sep 2013, 21:22


Return to Help!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron